Propozycje zmian i ulepszeń
Moderator: e-diagnoza
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Macie jakieś pomysły na ulepszenie programu diagnozującego? Być może brakuje wam jakiejś funkcji którą możemy dodać? Oto dział stworzony własnie w takim celu. Podzielcie się z nami waszymi pomysłami i pomóżcie wspólnie ulepszać e-diagnozę
![]() |
|
Cytuj |
Moglibyście udostępnić możliwość cofania pytań w trakcie diagnozowania. czasami zastanowię się po czasie nad odpowiedzią ale już jest za późno i muszę zaczynać od początku.
|
|
Cytuj |
a może zrobicie program w wersji aplikacji na telefon dla wiecznie zabieganych?
|
|
Cytuj |
Dziękujemy za sugestie. Rozpoczęliśmy prace nad dodaniem do programu przycisku umożliwiającego cofanie ostatnio wybranej odpowiedzi. Ponadto już wkrótce będziecie mogli korzystać z waszego ulubionego programu diagnozującego
![]() ![]() |
|
Cytuj |
siemanko, mam taka propozycje. moze nie jest to az tak pilne, ale fajnie gdyby powstala strona w formacie mobile, dzieki czemu strone mozna by odwiedzac wchodzac przez telefon komorkowy. Prosta grafika i dopasowana rozdzielczosc, zeby stronka szybciej sie wgrywala i nie pożerała duzej sumy, podczas transmisji danych na komorke. pozdro!
![]() |
|
Cytuj |
bardzo dobry pomysł z tą wersją mobilną chętnie bym z niej korzystał
|
|
Cytuj |
zero odpowiedzi na pomysł mobilnej wersji? Wydaje mi się, ze to świetny pomysł żeby móc mieć dostęp do forum i ediagnozy zawsze pod ręką
![]() |
|
Cytuj |
Cierpliwości. Pracujemy nad tym ![]() |
|
Cytuj |
Forum powinno być bardziej wypozycjonowane. Mało osób tutaj pisze.
Zmiana codziennych nawyków i dobry dietetyk pomogą odzyskać naturalną równowagę organizmu, by wyglądać i czuć się zdrowo.
|
|
Cytuj |
Forum bardzo ciekawe. Ja bym dodał wiecej wątków.
|
|
Cytuj |
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Propozycje zmian i ulepszeń