Witam,
Od paru dni mam dość mocno opuchnięte oczy, a obrzęk w ciągu dnia zmniejsza się tylko trochę lub wcale.
Myślę, że może to być spowodowane faktem, że myłam wannę jakimś detergentem i mimo, że myłam ręce, coś jeszcze mogło na nich zostać i potem mogłam dotknąć oczu. Albo coś w jedzeniu mi zaszkodziło, od kilku tygodni jestem w Niemczech. Mam również powiększone węzły chłonne, niedawno byłam trochę przeziębiona, ale ostatnio powiększyły się dość sporo.
Czy ktoś wie co mi dolega, czy jest to jakaś choroba i jak to jak najszybciej wyleczyć?
Pozdrawiam
Opuchnięte oczy od paru dni
Moderator: e-diagnoza
• Strona 1 z 1
wątek stary i pewnie Pani sobie już poradziła kilka razy ze swoim problemem, ale może a się podepnę ze swoim. Otóż wczoraj podobnie jak przedmówczyni zatarłem oko nie do końca wiem czym... prawdopodobnie też jakimś detergentem po sprzątaniu. Oko napuchło, nie mogę go otworzyć i ciągle czuję w nim kłucie. Macie jakieś pomysły na domowe wyleczenie tego, czy zostaje mi tylko okulista?
|
|
Cytuj |
Oczywiście może to byc od detergentu. ale bardziej mi to wygląda albo na jakiegos witrusa, albo na cos nie dobrego sie dzieje z tarczycą. W takich przypadkach najlpiej się udac do lekarza!
...daj z siebie wszystko, ziomek cel jest tak blisko....
|
|
Cytuj |
• Strona 1 z 1
Powrót do Wasze choroby i objawy